Adio noului Cimitir Musulman

Primăria Municipiului Constanța scoate la iveală minciunile rostogolite de muftiul Iusuf Murat, care în 15 ani de tiranie și batjocoră și-a burdușit doar averea personală și a acoliților săi, fără să facă ceva util comunității musulmane din România.
În prezent, putem să ne luăm gândul de la noul Cimitir musulman din zona „Crețoiu” Constanța despre care, pe 18 septembrie 2018 presa aservită Muftiatului, dezinforma publicul menționând cu litere de-o șchioapă: „Documentele exclusive prezentate de muftiul Iusuf Murat”.
Știindu-l escroc prin excelență și cârdaș în spălarea banilor cu cei de la TIKA, am mers pe firul documentelor menționate de presa aservită și nu mare mi-a fost mirarea să descopăr că, în trei mandate consecutive Iusuf Murat nu a fost capabil să obțină, măcar avizul pentru a împrejmui cimitirul…

Mai mult de atât, potrivit unor surse din Primărie.., Iusuf Murat ar fii primit răspunsul la cererea nr. 149501 din 10.09.2018 din partea Departamentul de Urbanism a Primăriei Constanța, răspuns care nu ar certifica scopul declarat pentru a realiza împrejmuirea terenului aferent noului Cimitir din zona „Crețoiu”, pe motiv că nu se încadrează în reglementările aprobate, conform prevederilor Legii nr. 350/2001 – art. 47, fiind necesară întocmirea unei documentații urbanistice (PUZ).
Dacă cineva se îndoiește de realitatea acestor informații, îi rog să meargă să se edifice după documentul trimis oficial la Muftiat, după caz, Iusuf Murat să dezmintă informația prin prezentarea Certificatului de Urbanism și a avizelor aprobate ce au ca obiect, construirea și punerea în funcțiune a noului Cimitir din zona „Crețoiu”.
Aceleași surse ne-au precizat că, obținerea certificatului și a avizelor sunt aproape imposibile.., pentru că în imediata apropiere a Cimitirului sunt edificii medievale protejate prin lege.
Pe acest considerent, se zvonește că Iusuf Murat vrea să „cadă la pace” cu mafia instituționalizată constănțeană cu care a început negocierea terenului din zona „Crețoiu”, în schimbul unui alt teren în raza localității natale a liderului Comitetului de Reorganizare a Muftiatului”, unde se dorește amplasarea noului Cimitir musulman, plus Geamia mult râvnită de dl. doctor, ce urmează să se construiască cu fonduri de la Muftiat și TIKA.
Urmare a acestui articol, sunt ferm convins că susținătorii deghizați sub masca „Comitetului de Reorganizare a Muftiatului” vor sări în apărarea lui Iusuf Murat.., dar n-am ce le face, spre deosebire eu nu sunt de vânzare și nici interese meschine nu am.., ci doar o comunitate musulmană de 80.000 de suflete pe care îi consider „dindaș kardeș” și pentru care sunt dispus să lupt indiferent de consecințe.
E bine să știți că aparențele înșeală.., după același model practicat de Eserghep Gelil prin care Sali Negiat este folosit pe post de „trompetă”.., funcționează și aplicația online a muftiului Iusuf Murat ce poartă denumirea de Comitetul de Reorganizare a Muftiatului”.., urmare, în timp ce unii își văd „sacii în căruță”, marea majoritate a musulmanilor Români sunt pe cale să-și piardă identitatea etnică și religioasă.
Ăsta-i un adevăr pe care musulmanii din România ar trebui să-l conștientizeze până ce nu va fi prea târziu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.